Cum recunoastem restaurantul libanez perfect?

Exista o multime de restaurante libaneze in Bucuresti dintre care veti avea posibilitatea sa alegeti in momentul in care va veti decide sa incercati preparatele acestei bucatarii. Avand in vedere numarul lor destul de mare, exista posibilitatea sa va fie mai greu sa alegeti un prim preparat pe care sa il incercati intr-un restaurant cu specific libanez. De exemplu, puteti opta fara probleme de felurile de mancare emblematice pentru Liban precum Arayes cu pui, Arayes Kebab, Sharhat din muschi de vita sau Batata Harra. Un astfel de restaurant va va oferi posibilitatea de a va bucura de niste preparate traditionale libaneze. Veti aprecia foarte mult mancarea pe care o veti savura intr-un astfel de restaurant pentru ca ea este cu mult diferita de cea clasica, romaneasca.

Curiozitati despre mancarea cu specific libanez

Preparate cu specific libanez

Foarte multe lume spune ca mancarea libaneza este una dintre cele mai gustoase bucatarii din zona Mediteranei. Intr-un restaurant libanez Bucuresti precum Ganesha veti putea servi o multime de preparate cum ar fi Fattoush, Ras Asfour sau chiar Shish Taouk. Aceste preparate nu va vor spune prea multe, dar veti constata ca ele sunt foarte gustoase.

Alimentatia din Liban este considerata a fi mult mai sanatoasa decat cea din statele occidentale. Veti constata ca intr-un meniu de restaurant libanez veti putea gasi preparate din carnuri usoare cum ar fi cele de pui, de oaie sau de peste. Pe langa aceste carnuri, ierburile aromatice sunt si ele destul de apreciate. Se folosesc din belsug astfel de ierburi. De asemenea, veti mai vedea ca meniul de tip libanez mai este caracterizat si prin orez. Dupa Primul Razboi Mondial, specificul libanez a adoptat atat crema de zahar ars, cat si croissantele foarte cunoscute.

In Liban se mananca si fasole verde sau fasole uscata. De asemenea, mancarea cu iaurt este si ea destul de apreicata in aceasta tara. La noi in tara este nevoie de o perioada de acomodare pentru ca aceste preparate sa fie cat mai apreciate. Cu toate acestea, restaurantele cu specific libanez au un succes destul de mare si la noi in tara. Cu siguranta veti gasi niste preparate foarte gustoase.

About The Author