Salvati de clopotel/Saved by the bell(1989)

“Salvati de clopotel”(Saved by the Bell) este un serial de televiziune creat in 1989 si lansat in Romania in anul 1992. Serialul prezinta aventurile si procesul de maturizare a unor tineri liceeni din liceul Bayside. Ca si personaje ii avem pe: Screech banuiesc ca este cel care s-a intiparit cel mai bine in mintile romanilor datorita intamplarilor comice( cum scrie pe cinemagia un tocilar amuzant); A.C. Slater-sportivul aratos, tipul de personaj mereu intalnit in filmele americane despre viata de adolescent;Jessie fata care se gandeste la viitorul ei fiind o fire constiincioasa;Lisa- putem sa o comparam cu pitipoanca de Romania dar este putin mai slefuita,in mare,fata inebunita dupa moda;Zach Morris este tipul sarmant, dar care mereu intra in bucluc si Kelly este definitia clara pentru adolescent de liceu.
Este o comedia tipica americana care a prins si la noi  si va propun cu toate ca este un serial vechi sa il vizionati ca merita.

In Romania a fost difuzat prima data pe Tvr 1 parca sau Tvr 2 apoi din cate imi aduc aminte prin anii 2000 si ceva l-au dat si pe Prima tv. Pe internet nu stiu daca se gaseste ceva dar o sa ma pun pe cautat. Am uitat sa mai specific un lucru isteria Salvati de clopotel a continuat si la surprizele de la guma de mestecat.

About The Author