Pardoseala rezistenta este foarte apreciata in spatiile cu trafic intens

Exista anumite institutii care prezinta la nivelul fiecarei zile lucratoare un trafic intens si aici nu avem cum sa nu facem referire la spitale, farmacii, banci sau alte institutii culturale.

Insa, in unele dintre ele trebuie sa existe cu adevarat amenajari interioare bine structurate astfel incat oamenii sa aiba o deplina protectie, atat din punct de vedere al sanatatii cat si al altor factori fizici sau mecanici. Daca ne referim la institutiile sanitare, acolo unde peste 500 de persoane activeaza zilnic, fie pentru tratamente, fie pentru domeniul profesional, trebuie sa existe fara doar si poate un covor din PVC pentru trafic intens, ales conform ultimelor norme europene in vigoare.

Daca in trecut, suprafetele de pardoseala lasau de dorit la nivelul institutiilor sanitare, acum chiar si cele mai vechi sau neechipate spitale detin in posesie un covor PVC pentru trafic intens, care ajuta oamenii, mai ales persoanele varstnice sa-si execute deplasarea in cel mai bun mod posibil, deoarece propune de la sine proprietati antiderapante foarte bune.

Covoare de trafic intensStiai ca un covor din pvc destinat spatiilor publice prezinta si avantajul retinerii microbilor si acarienilor la nivelul solului? De foarte multe ori, stranutul sau specificul altor oameni constituie aspecte care ne pot duce la contactarea unor boli, iar astfel de covoare din pvc pentru trafic intens nu numai ca retin un procentaj foarte mare al acestora, dar sunt si foarte economice.

Stiai ca odata efectuat un montaj covor pvc pentru trafic intens, acesta propune o rezistenta foarte mare la uzura? Aceste suprafete sunt special concepute pentru medii ostile de lucru, motiv pentru care ar trebui sa le achizitionam, in special daca stim ca activam si noi intr-un asemenea loc.

Fie ca sunteti proprietar, manager sau alta persoana cu rol de conducere dintr-o institutie publica sau privata, cautati in domeniul online astfel de suprafete, care pot reprezenta de altfel atat atractia cat si protectia oamenilor din jur pentru o perioada de timp foarte mare.

Varietate de culori si modele pentru astfel de covoare

Ai posibilitatea sa alegi dintr-o paleta variata de culori, care sa iti reprezinte institutia in care activezi, iar lucratorii vor avea grija ca tehnicile de montaj sa fie executate ca la carte. Nu numai ca la colturi nu vor exista cute sau suprafete neacoperite, dar totul va fi perfect liniar sau uniform.

In cazul in care doriti performante si simt estestic la superlativ, covorul pvc pentru trafic intens este solutia.

About The Author