Importanta designului web in anul 2017

Un domeniu foarte apreciat este cel al web design-ului, avand in vedere ca majoritatea timpului il petrecem in mediul online, unde creativitatea si imaginatia sunt aspecte cheie pentru dezvoltarea unei idei, afaceri sau a unui produs.

Online-ul este prezent si viitor in acelasi timp, majoritatea serviciillor cautate se afla pe internet, iar lipsa unui site de specialitate care pune la dispozitie o imagine clara a calitatii serviciilor oferite poate conduce la nereusita pe termen lung.

In ultima perioada, afacerile nou infiinate si nu numai au inteles necesitatea marketing-ului online, a promovarii, precum si realizarea unui site de impact si potrivit pentru a atrage cati mai multi clienti si vizitatori. Crearea unui design potrivit si in conformitate cu informatia oferita poate genera o incredere vizitatorului tau, starnindu-i curiozitatea. Daca acest lucru nu se intampla, pur si simplu il va parasi dupa putin timp de la accesare.

Site-ul web este practic imaginea ta ca si companiei si reflecta intr-un totul modul in care lucrezi. Revista Forbes recomanda design-uri clare, transparente, in care informatia este asezata strategic, astfel incat sa fie usor accesibila si totodata vizibila pentru cei care viiteaza site-ul tau. Il poti numi mai mai exact propriul birou in care iti desfasori activitatea. Desi inainte accentul era pus mai mult pe promovarea afacerii si mai putin pe modul in care arata site-ul, oamenii au inceput sa constientizeze cata importanta are realizarea unui website.

Pagina principala este primul lucru pe care il observa fiecare utilizator, astfel ca pentru a-l determina sa-si petreaca un timp mai mare pe site, este recomandata sa fie inserate cat mai multe informatii despre celelalte pagini intr-un mod in care nu provoaca o stare de disconfort sau nemultumire. Culorile si imaginile folosite trebuie sa fie unice pentru a surprinde. Oamenii memoreaza destul de repede anumite lcururi, asa ca folosirea imaginilor de la concurenta sau chiar a textelor aduce mai mult o imagine negativa decat una pozitiva.

Modul de navigare in propriul site si realizarea unui design profesionist sunt motivele principale pentru care un client alege serviciile sau produsele tale in detrimentul celor de la concurenta. Mesajul transmis de catre pagina ta web trebuie sa fie unul clar, precis si bine ales, astfel incat sa genereze venituri considerabile pentru afacerea ta. Personalizarea propriului site este de fapt crearea imaginii in mediul online, completata de functionalitatile si aspectul final al acestuia.

Asadar, in momentul in care se considera necesara reconsituirea intregului site sau chiar crearea unuia nou, trebuie stabilite anumite obiective pe care doresti sa le indeplinesti, astfel incat web design-ul site-ului sa fie un adevarat succes pentru afacerea ta. Mai multe informatii despre crearea site-urilor poti citi pe site-ul firmei de web design Bucuresti www.webdesk.ro.

About The Author