Spre Vatra Dornei

Pentru ca postul anterior este putin alambicat, am decis sa fac unul nou. S-a votat sa mergem in perioada 26-28 februarie la Vatra Dornei, la Cabana Telesacun asa ca am facut deja rezervare pentru cei care vin sigur, adica 12 locuri. Pentru ceilalti, rezervam pe masura ce se decid. Daca se decid prea tarziu, fie ii inghesuim in masura in care se poate, fie ii invitam data viitoare. La cabana se urca de la baza partiei cu teleschiul pana la cabana sau daca ne tin masinile (probabil ca nu) se poate urca pana sus, dar e ceva mai complicat (detalii pe linkul de mai sus). Am rezervat o camera de 2 pers pentru iubaretzii fishuci, o camera de 4 si una de 6. Preturile sunt: 70 lei/noapte/camera de 2, 100 lei/noapte/camera de 4, 120 lei/noapte/camera de 6.

Pana acolo sunt 520 km adica vreo 8 ore de mers intins, poate si mai mult. Asta inseamna ca ar fi bine sa plecam ff devreme, adica pe la 2-3 dimineata, astfel incat sa ajungem pe la 1-2 acolo sa apucam sa si schiem sau sa plecam chiar pe la 12 noaptea, sa ajungem dimineatza acolo. Programul telescaunului e pana la 17:00. Nu stiu exact restul teleschiurilor ce program au, dar asa just in case, e bine sa ajungem pe la 2 maxim. Urcarea cu telescaunul costa 15 lei dus intors, iar pe teleschi am inteles ca e 2-3-4 lei. Cu mai multe detalii poate sa vina Florin, care a fost acolo. Pretul pentru inchirierea schiurilor am inteles ca este negociabil cand vine vb de mai multe persoane si ar trebui sa ajunga la 20-30 lei pe zi

Mancare ne luam ce putem de pe acasa, iar grosul de pe la vreun hipermarket de pe drum.  Tot atunci luam si de baut si alte alea. Sunt binevenite cartile, narghilelele, jocurile gen Catan si Ticket to Ride, prezervativele, lubrifianti, catuse si alte chestii.

About The Author