Ce trebuie sa stii atunci cand mergi intr-un city break la Paris?

Pentru ca un city break este destul de scurt, nu vei avea timp sa faci chiar tot ce iti doresti. Pentru ca Parisul este un oras mare si deosebit de frumos, cu siguranta nu vei reusi in cateva zile sa il vezi pe tot sau sa faci tot ce ti-ai dori. De aceea, este important ca inainte de a merge acolo, sa iti faci o lista clara cu lucrurile pe care urmeaza sa le faci si locurile pe care urmeaza sa le vizitezi.

Arunca o privire pe oferte.citybreakparis.ro si gaseste cele mai mari promotii, apoi treci la treaba si schiteaza un traseu, pe care noi te sfatuim sa il respecti in mare parte. Pentru a-ti usura munca, am pregatit pentru tine o serie de locuri ce merita vizitate atunci cand mergi intr-un city break Paris.

Muzeul Luvru – este un obiectiv turistic deosebit de cunoscut in intreaga lume, astfel ca este pe lista multor turisti, care vin pentru prima data in orasul iubirii. Este o placere si pentru cei care revin sa viziteze muzeul pentru a doua sau a treia oara. PS: acolo o gasesti pe Mona Lisa.

Notre Dame – un alt obiectiv extrem de cunoscut in toata lumea. Catredala este superba, iar privelistea din jur este deosebita. Te poti plimba cu vaporasele pe Sena, exact langa celebra catedrala. Tot aici se afla si podul plin de lacate ale indragostitilor, unde poti sa iti legi vesnic legatura dintre tine si partenerul tau. Intr-un top realizat la nivel national, catedrala Notre Dama este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Paris.

Hotelul Invalizilor – aceasta cladire, desi nu la fel de cunoscuta ca cele prezentate anterior, folosea in razboi la tratarea ranitilor. Acum a devenit muzeu si este locul in care se afla depozitat cavoul lui Napoleon Bonaparte. In fata muzeului, iarba verde, bucuria si entuziasmul sunt la ele acasa. Localnicii vin adesea impreuna cu toata familia pentru relaxare si odihna.

Palatul Versailles – monument UNESCO, care permite vizitatorilor sa faca plimbari prin gradinile viu colorate si atragatoare ale sale. Pentru a acoperi mare parte din gradini, este ideal sa inchiriati bicicleta sau o masina de golf.

Champs-Elysees – cel mai aglomerat loc din intregul Paris, un loc foarte scump, unde cafenelele, restaurantele si terasele percep preturi mult mai mari decat cele obisnuite.

Turnul Eiffel – l-am lasat la sfarsit, chiar daca este cel mai cunoscut monument din celebrul oras. Este considera al 36-lea cel mai vizitat obiectiv turistic din toata lumea si reuseste sa stranga anual milioane de vizitator. Este un obiectiv turistic impresionant, care iti ofera posibilitati multiple. Este fascinant felul in care se vede orasul de la ultimul etaj al turnului, asa ca merita vizitat.

Acestea sunt cele mai fascinante obiective din faimosul oras. Daca optati pentru un city break Paris si mai ales daca este primul, marcati toate aceste obiective mentionate. La urmatoarele vizite, puteti explora in detaliu si alte obiective, mai putin cunoscute, insa pentru inceput, nu trebuie sa le ratati pe acestea.

About The Author