Spre ce aparate de tuns trebuie sa iti orientezi atentia atunci cand esti proprietarul unui salon de infrumusetare?

Atunci cand doresti sa-ti deschizi un salon de infrumusetare cu siguranta acest lucru reprezinta o provocare majora.

Totul porneste de la gasirea spatiului ideal, continua cu acte si, mai ales, achizitionarea de aparate si mobila pentru a-i oferi clientului comoditate, relaxare si servicii de calitate.

Insa, atunci cand vine vorba de par, selectarea unui  aparat de tuns corporal de inalta clasa reprezinta cu adevarat o provocare, care sa raspunda cu brio la toate cerintele clientilor, iar durata de asteptare intre operatiuni sa fie una mica.

Conform unor experti, cele mai multe saloane in zilele noastre tind sa se orienteze spre masini de tuns cu putere mare, fara fir, pentru a putea avea unghiuri ideale de taiere, indiferent de frizura solicitata de client.

Astfel, producatorii  vin si aduc pe piata masini de tuns care sa reziste intre 45 minute si 120 minute fara cea mai mica problema, tehnologia si prezenta led-ului aratandu-ti exact care este valoarea bateriei.

Mai mult, durata de viata a acestor masini este una mare, felul in care sunt construite ajuta la intretinerea lor in mod ideal dupa efectuarea fiecarei tunsori.

Daca esti proprietarul unui astfel de salon iti recomand sa arunci un ochi pe lista de mai jos, care, conform multor persoane reprezinta alternative rapide pentru a efectua cele mai bune tunsori, aparatele in cauza avand performante foarte ridicate.

1. Aparat de tuns Philips HC5440/80

Cele 24 de setari pentru lungimea parului si autonomia bateriei de pana la 75 minute caracterizeaza de departe acest aparat, care se afla pe piata la pretul de 139,99 lei, redus cu peste 20% fata de valoarea sa initiala.

 

2. Aparat de tuns BaByliss W-Tech E750E

Lamele performante sunt de departe argumentul ideal pentru a alege acest aparat de tuns. Functia de blocare are grija ca tu sa operezi la nivelul de taiere selectat fara sa existe vreun risc.

Durata bateriei este de 45 minute si la doar 125,99 lei, vei putea efectua orice frizuri doresti intr-un timp scurt.

 

3. Aparat de tuns Remington HC5800, LCD

Motorul Pro Power este de departe argumentul pentru care ai selecta acest tip de masina, care poate face bateria sa dureze chiar si 120 minute!

Pentru a efectua tunsori rapide ai cu siguranta nevoie de aceasta masina de tuns care dispune de cele mai profesionale ustensile la doar 199,00 lei, un pret de nimic pentru performantele care stie sa le faca.

About The Author