Care sunt cele mai bune perii rotative pentru par?

Unul de aparatele cel mai des folosite de femei este fara doar si poate peria rotativa, un instrument indispensabil acesteia, parul fiind de departe un element corporal care conteaza cel mai mult la reprezentantele sexului frumos.

Usor si comod de folosit, fara sa mai fie nevoite sa mearga la un salon si sa petreaca ore in sir, ore care le-ar putea folosi in a face altceva, femeile apeleaza in medie cel putin de 2-3 ori/saptamana conform unor sondaje la o perie rotativa pentru a da o alta nuanta de stralucire parului lor.

Daca esti barbat si nu stii ce sa-i cumperi doamnei tale de ziua ei sau de sarbatori afla ca o perie rotativa de inalta clasa o va incanta fara doar si poate si mai jos ai un top, pentru a te putea documenta mai bine.

Site-urile de referinta au raspuns cu ”da” provocarii doamnelor de a face un top perii rotative ieftine, functie de performante, viteze, raport calitate-pret, atentia la detalii fiind un element descriptiv in acest top.

  1. Rowenta CF9421 tehnologia noua ajuta la o uscare eficienta a parului iar functiile periilor inlatura electrizarea, un lucru des intalnit.

Usor de folosit, piesele sale fiind de o calitate superioara, aceasta perie rotativa se afla in topul preferintelor feminine fara doar si poate.

  1. BabyBliss AS570E aceasta perie are o putere mare si are capacitatea sa ofere volumul si forma dorita parului tau cat ai clipi.

Ce aduce nou aceasta perie? Jetul cu aer rece, functia inovativa in tehnologia sa are rolul de a fixa coafura si a o face sa reziste  timp indelungat.

  1. BaByliss AS550E, un model relativ similar, dar cu functii imbunatatite si o tehnologie aparte. Cele 2 perii se rotesc in mai multe directii, avand capacitatea sa opereze atat pe parul cu o lungime scurta, cat si pe cel cu o lungime mai lunga la cel mai inalt nivel.

Indiferent ca peria este folosita pentru uscare sau coafare, nivelul de reglaj ajuta la schimbarea temperaturii aerului astfel incat tu sa te bucuri de cele mai bune rezultate.

  1. Philips HP8654, atunci cand vrei sa ai de a face cu onduleuri perfecte si o stilizare aparte, aceasta perie rotativa este solutia! Un volum mare este permis datorita celor 2 perii rotative de diferite dimensiuni care se rotesc in directii opuse, cu rol atat in protectia parului tau cat si in imbunatatirea aspectului firului de par.
  2. Remington AS8090, tehnologia noua a acestei perii are un invelis care dispune de keratina, folosita si la sampoanele reparatoare, avand rolul de a proteja si a ingriji parul adecvat.

Puterea de 700W si usurinta cu care se regleaza temperatura cat si treptele de viteza te ajuta sa iti faci coafura pe care o doresti, indiferent de context si evenimentul la care vrei sa par

About The Author