Lucruri pe care trebuie sa le stii despre videochat!

Inainte de toate, trebuie sa stii ca videochatul este legal in Romania. Este incadrat in categoria interpretatiei si creatiei artistice, si nu implica nicio forma de manifestare ilegala. De aceea, inainte de a te apuca de meseria de videochat, trebuie sa stii ca trebuie sa ai peste 18 ani. Dupa cum am spus, este o meserie legala, astfel ca nu vor accepta tinere care nu au implinit varsta de 18 ani.

Orice persoana care se angajeaza la un studio profesionist de videochat este obligata sa semneze un contract de munca, conforma caruia va lucra program full-time, de 8 ore. Aici sunt specificate drepturile, dar si indatoririle modelului, iar plata se poate efectua lunar sau bilunar.

Comisionul pe care il primeste fiecare model in parte este de 50% din incasarile pe care le-a facut in luna respectiva. Exista si cazuri in care acestea primesc chiar si 65%, insa aici conteaza foarte mult performantele si vechimea.

Identitatea ta este confidentiala. Nu va afisa nimeni datele tale personale pe site-urile pe care esti prezenta. Iti vei alege un nickname cu care te vei prezenta in fata interlocutorilor. Acest aspect tine foarte mult si de tine si de personalitatea ta pentru ca este esential sa nu dezvalui detalii legate de viata ta personala nici pe camera de free chat si nici in chat-ul privat.

Interlocutorii tai nu cauta sa te vada goala. Nuditatea o pot gasi pe alte tipuri de site-uri.

De aceea, modelele de succes sunt cele care stiu sa zambeasca, stiu cum sa se comporte si cum sa vorbeasca. Nu este important sa fii frumoasa. Degeaba ai trasaturi placute, daca nu stii sa le folosesti si nu stii sa te faci placuta ca persoana. Acestea sunt mult mai importante decat toate celelalte.

Atunci cand te hotarasti sa practici aceasta meserie, cel mai bine este sa optezi pentru un studio profesionist si sa nu o faci singura, de acasa. In cadru profesionist cineva se va ocupa de toate detaliile tehnice si se va asigura ca totul merge bine, vei avea la dispozitie un cadru fascinant, care va fi schimbat o data la cateva zilei, vei primi costumatii din cele mai diverse si mai sexy si vei beneficia de sedinte foto gratuite si cursuri de perfectionare a limbii.

De aceea, este mult mai motivant sa o faci intr-un cadru serios si legal, decat sa montezi o camera web in dormitor si sa afisezi aceeasi imagine in fiecare zi. Cu toate ca in cazul in care alegi sa faci videochat de acasa, toate castigurile iti vor reveni tie, ele automat vor fi mai mici. Astfel, vei ajunge la aceleasi castiguri. Mergi la un studio videochat profesionist unde beneficiezi de cele mai bune conditii.

About The Author