Da, a venit toamna

Câteodată, am senzaţia că zilele chiar intră într-un sac. Nu-s printre oamenii ăia care se plâng că, vai, a trecut vara, vai, a venit toamna, DAR habar nu am când au trecut toate lunile astea din 2014. Mi se pare că s-au întâmplat atâtea chestii de la începutul anului şi până acum, încât, la un moment dat, am cam pierdut şirul lor. Ce bine că-mi ţin o evidenţă a tuturor evenimentelor trecute şi viitoare, altfel nu ştiu ce m-aş face.

Mai sunt doualuni până când ne-om ura la La mulţi ani!, care se anunţă la fel de pline. Ceea ce e bine, fiindcă-mi voi ţine mintea ocupată permanent. O chestie pe care o urăsc din adâncul sufletului e să am foarte mult timp la dispoziţie, să am vreme să mă gândesc la vrute şi nevrute şi să le întorc pe toate părţile. Mi-e doar teamă că acele concluzii de final o să semene prea puţin sau deloc cu realitatea, aşa cum mi s-a întâmplat de vreo câteva ori, din cauză că am stat prea mult să despic nişte chestii.

În altă ordine de idei, da, a venit toamna. Sper că aţi avut o vară frumoasă şi un concediu pe măsură. Eu pot doar să constat că am avut una dintre cele mai faine şi active luni de vară şi am să fac tot posibilul ca această toamnă să fie şi mai şi. Până acum, 2014 are toate şansele să câştige titlul de cel mai bun an al meu. Dar om vedea prin decembrie, când am să trag linie.

About The Author