Cum sa purtati bijuteriile aur?

Majoritatea femeilor, au cel putin o bijuterie din aur, care sunt pretioase si elegante. Un alt motiv pentru care femeile aleg sa poarte bijuterii din aur, este ca sunt mereu la moda. Puteti sa alegeti dintre bijuterii din aur galben, alb si roz, dupa preferinte.

Trebuie sa stiti despre aceste bijuterii ca nu pot fi combinate cu haine in orice stil. O bijuterie aur este de ajuns ca sa scoata tinuta din anonimat. Daca doriti sa purtati un lant subtire, aceasta trebuie asortat cu o bluza sau cu o rochie cu decolteu. Pentru o tinuta de zi, de preferat este sa alegeti bijuterii elegante, dar discrete. Dar pentru tinute de seara, puteti sa optati pentru bijuterii mai elegante si impodobite cu pietre pretioase sau cu diamante, care cu siguranta vor atrage atentia asupra dumneavoastra. Aurul alb este mai ales recomandat pentru tinute de seara, fiindca ofera mai multa stralucire vestimentatiei. Daca aveti bijuterii din aur, le puteti asorta cu usurinta la hainele in urmatoare nuante:

–          maro

–          nuante pastel

–          negru

–          portocaliu

–          gri

Care este inelul potrivit pentru dumneavoastra?

Inelele de cele mai multe ori sunt alese in functie de pret si de rezistenta metalului. Inelele din platina si titanium sunt rezistente, dar mai adorate sunt cele din aur, care chiar daca nu sunt atat de rezistente dar sunt mai elegante. Dar aceste inele au preturi mai ridicate, pe care nu si le permite toata lumea. Dar puteti cumpara si inele ieftine care sa arate bine si care sa fie la moda. Inelele cele mai accesibile ca pret, sunt cele din argint. Indiferent de inelul pentru care optati, trebuie sa aveti grija de ele, ca sa isi pastreze stralucirea.

About The Author