Ai grija de web design-ul si de vizitatorii site-ului tau

Un web design odata terminat nu inseamna ca toate grijile tale au disparut, deoarece acesta trebuie mentinut, ingrijit si imbunatatit odata la un timp in functie de cererile vizitatorilor tai. Prin urmare este necesar sa ai o sectiune in care toata lumea sa-si poata spune parerea, iar daca vrei ca aceste pareri sa nu apara online macar ofera posibilitatea unui contact prin e-mail.

Un site este construit cu un singur scop si anume sa fie vizitat de cat mai multa lume, asadar acestia sunt elementul cheie de care trebuie sa ai grija. O greseala foarte mare este sa iei in ras vizitatorul si timpul pe care acesta il dedica paginii tale, iar acest lucru se poate face cu usurinta prin redirectionarea lui catre alte site-uri sau agasarea cu ferestre de tip pop-up.

Unii dintre web masteri sunt de parere ca daca atunci cand cineva da click pe un link ce conduce in afara site-ului, pagina respectiva se va deschide intr-un tab nou, vizitatorul va ramane pe „site-ul mama” si va avea totodata posibilitatea sa viziteze si alte pagini – lucru total gresit. Nimic nu este mai enervant decat o pagina noua care se deschide fara voia ta, decat poate doar muzica de fundal.

Inainte sa-ti deschizi oficial pagina web incearca sa o accesezi prin intermediul a 5 cele mai populare browsere pentru a vedea daca functioneaza la parametri optimi si daca nu sunt probleme. Majoritatea dintre noi tind sa-si construiasca site-ul, iar apoi din nerabdare sa inceapa sa-l promoveze masiv fara a indeplini cativa pasi esentiali.

Vizitatorul este intotdeauna important pentru ca el reprezinta succesul site-ului tau, iar prin urmare acesta trebuie tratat cu respect. Mai mult decat atat, incearca sa imbunatatesti in permanenta atat structura cat si continutul sau tehnicile de web design pentru ca daca tu nu o faci, concurenta sigur o va face.

About The Author